Home

Grupul folk ecoul

Din copilărie - muzica: grupul Ecoulversuri: Adrian Păunescuinterpretează: Cornelia Munteanu1. Să trosnească lemne-n focŞi să vină multă noapteÎn pridvor de. Grupul Ecoul s-a format din Reghin pornind de la o nebunie de liceu, intr-o perioada in care muzica folk reprezenta un curent foarte la moda, in jurul Sorinei Bloj care a reprezentat elementul principal atat interpretativ dar si compozistic. Debutul oficial pentru Grupul Ecoul a avut loc in anul 1980, prin participarea la festivalul Baladele Dunarii, de la Galati, unde in juriu se afla si. Grupul Ecoul s-a format din Reghin pornind de la o nebunie de liceu, intr-o perioada in care muzica folk reprezenta un curent foarte la moda, in jurul Sorinei Bloj care a reprezentat elementul principal atat interpretativ dar si compozistic. Debutul oficial pentru Grupul Ecoul a avut loc in anul 1980, prin participarea la festivalul Baladele.

Grupul Ecoul (Sorina Bloj si Magda Puskas) a fost unul din primele grupuri feminine din muzica folk romaneasca. Magda Puskas canta mai tarziu intr-un alt duo de acelasi profil alaturi de Tatiana Stepa, intitulat Partaj, in timp ce locul ei in Ecoul este luat de Alexandrina Luca Copaciu Interviul de 12: Grupul Ecoul, despre Cenaclul Flacăra. Cenaclul Flacăra, cel mai mare fenomen cultural care a cuprins România, a lansat marile nume ale folk-ului şi a adunat la un loc zeci de mii de oameni. Muzică, poezie şi libertate, toate oferite de către tineri pentru tineri. Înființat în anul 1973, la inițiativa poetului Adrian. Grupul Ecoul (Sorina Bloj si Magda Puskas) a fost unul din primele grupuri feminine din muzica folk romaneasca. Magda Puskas canta mai tarziu intr-un alt duo de acelasi profil alaturi de Tatiana Stepa, intitulat Partaj, in timp ce locul ei in Ecoul este luat de Alexandrina Luca Copaciu.Sorina Bloj este vinovata si pentru 8 editii ale Festivalului Chitara de Argint si 2 ale mai nou. Gala Festivalului Ecoul Pietrei Craiului, unde a sustinut si Grupul Folk Floare de colt un recital, se transmite azi pe TVS la 12:30, duminica ora 15, luni ora 12:30. Grupul Folk Floare de colt May 15, 2015 Folk Pop instrumental muzică ușoară: Instrument(e) chitară, voce: Ani de activitate: 1979 - prezent: Colaborare cu * Grup Ecoul (format din Magda Puskas și Sorina Feier-Bloj) * Grupul Partaj (format din Magda Puskas și Tatiana Stepa) Prezență onlin

Muzica folk în România. În România, muzica folk va fi popularizată de realizatori radio precum Cornel Chiriac (prin emisiunea Metronom).Compoziții folk-rock se fac simțite la sfârșitul anilor '60 pe primele apariții discografice ale formației Phoenix, prin cântece ca Și totuși sunt ca voi, Canarul, Vremuri etc. Mai târziu, fenomenul va lua amploare prin Cenaclul Flacăra. După 32 de ani, Sorina şi Magda refac grupul Ecoul şi cântă la Bistriţa Folk Taina, Lumina, Cana cu vin - iată câteva dintre cântecele grupului Ecoul lansate pe scena Cenaclului Flacăra în anul 1981, care încă înseamnă foarte mult pentru muzica folk românească

Cantece de iarna-Din copilarie-cover dupa grupul folk Ecou

  1. Ada Milea și Grupul Ecoul, cântă pentru sănătatea gemenilor Gruia și Vladimir Alături de ea, alte două doamne ale muzicii folk mi s-au alăturat dorinței de cântare de suflet: Sorina Bloj și Magdalena Puskas, componentele Grupului Ecoul. Concertul caritabil oferit de aceste artiste vine să îmi susțină necondiționat dragostea.
  2. ecoul, deliciul publicului Lansat de Cenaclul Flacara, grupul Ecoul a fost in perioada anilor ’80 una dintre cele mai importante formatii de muzica folk. Magdalena Finna si Sorina Bloj alcatuiau trupa care a incantat ani de-a randul publicul cu celebrele versuri: Diseara sa nu ma astepti/ Diseara n-am sa vin/ Pentru doua vorbe/ La o.
  3. Grupul folk Floare de colț - bucuria de cânta. Grupul folk Floare de colt este un grup de copii de varste diferite, de la gradinita pana la clasa a 10-a, de la scoli diferite din localitati diferite care indragesc muzica, dar si locurile unde s-au nascut si traiesc: Poiana Marului, Zarnesti, Rasnov, Bran, Brasov
  4. Moved on June 14. About Magda. CANTAUTOARE DE MUZICA FOLK. Am format Grupul folk ECOUL- cu Sorina Bloj (Feier) iar apoi Grupul Folk PARTAJ - cu regretata Tatiana Stepa (Filipoiu). Membra a Cenaclului FLACARA din anul 1982. Separat de cenaclu, am colaborat cu Vali Moldovan iar in prezent /in functie de concert/ colaborez cu Florin Stefan (Semnal.
  5. Versuri Ecoul. - Din copilarie. trimise de Dede27. Si sa vina multa noapte. Cu miros de mere coapte. Ca din drog si de-o poveste. Si pe ochi sa ma sarute. Pacea lumii fie gata. Si afara tanar tata
  6. Listen free to Cenaclul Flacara - Grupul Ecoul. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm

Biografie Ecoul - Best Musi

Ecoul - muzica, poze si versuri Ecoul - Best Musi

Cea de-a 33 ediție a festivalului-concurs de muzică folk Mediaș-Cetate Seculara va avea loc în perioada 16-17 decembrie 2016 la Sala Traube din Mediaș. Organizatorii, Primăria Mediaş în parteneriat cu Asociaţia Culturală Mediaş-Cetate Seculară au anunțat recent perioada de înscriere în concurs și programul evenimentului. Premii de peste 4.500 de lei Participarea la. Raluca Cismaru, Ionuț Mangu, Eugen Avram, Cristi Dumitrașcu, Gashkademia de Folk, Grupul Ecoul și Dody, Mircea Rusu Band, Dorin And one, Teo Boar și Vlady Cnejevici (Omagiu Florian Pitiș) Sâmbătă 31 iulie Iubitorii muzicii folk sunt invitați la Maideyi, unde va avea loc un concert live al Magdei Puskas. Spectacolul va avea loc joi, 5 decembrie 2013, incepand cu ora 21.00. Rezervari la 0268/470.027 sau 0736/376.800. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei. Magda Puskas s-a născut la Reghin, la data de 14 ianuarie 1961 Organizatorii Festivalului de Muzică Folk Mediaș Cetate Seculară au anunțat programul ediției din acest an. Festivalul începe sâmbătă, 8 decembrie, la ora 17, la Sala Traube, concurenții urmând să evolueze în fața juriului și spectatorilor. Tot sâmbătă seara sunt programate recitalurile susținute de Grupul Balada, Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru, Virgil Suciu.

Grupul Folk HOINARII CRAIULUI - Numai noi 10. Robescu Hotatiu Stefan - Andantino, C: Ferdinando Carulli. Turneul național ce a marcat cei 30 de ani de folk ai Magdei a marcat un număr impresionant de orașe și spectatori pe masură. Taina Grupul Ecoul din Reghin 1. Dacă n-am să vin deseară Mamă uşa n-o-ncuia Spune-i tatei că-s în poartă Sau găseşte tu, sau găseşte tu, sau găseşte tu ceva. R: În noaptea asta mamă lumea e a me Mai târziu, fenomenul va lua amploare prin Cenaclul Flacăra, iniţiat de poetul Adrian Păunescu, unde se vor afirma nume mari ale genului, precum Mircea Vintila, Vasile Şeicaru, Florian Pittiş, Valeriu Sterian, Nicu Alifantis, Alexandra Zărnescu, Victor Socaciu, Grupul folk ECOUL (Magda Finna Puskas şi Sorina Feier Bloj), Grupul folk.

Ecoul - ForeverFol

4. Grupul de Folk Crăițele (ZĂRNEȘTI) - Colaj Pădure Nebună / Te-asteaptă muntele / Imnul Prieteniei 5. Grupul de Folk H.C (Zărnești) - * RECITAL DARIUS MOISA - Pauză Juriu 10 minute - SECȚIUNEA DANSURI MODERNE Ora 19:15 1. Grupul Amadeus Junior (Zărnești) - Fantezie coregrafică 2 Şi-a început activitatea în lumea muzicii încă din anii de liceu, făcând parte din grupul Arthemis - grupul de folk al liceului, cu care a luat Premiul Naţional la Cântarea României. Odată cu terminarea liceului, trupa s-a destrămat, dar din ea s-a născut, în 1981, un nou grup - Ecoul, format din Magda Puskas şi fosta sa. Interviul de 12: Grupul Ecoul, despre Cenaclul Flacăra. Cenaclul Flacăra, cel mai mare fenomen cultural care a cuprins România, a lansat marile nume ale folk-ului şi [] 27 ianuarie 2021 - Tamara Pop. Interviul de 12: Sorin Pribac, despre fenomenul rock. Rock-ul nu este o modă, este un stil de viaţă. Sau cel puţin, aşa îmi place să.

Interviul de 12: Grupul Ecoul, despre Cenaclul Flacăra

Piese ce merita ascultate (Ep

- Grupul Ecoul - Magda Puskas si Sorina Bloj - Nicu Alifantis & Zan. Sambata 14 noiembrie la Teatrul de vara * ora 17.45 Lansare de carte Vali Şerban Istoria unui vis si Cornel Costea Vocile inimii - o istorie subiectiva a Radioului public romanesc * ora 18.45 Gala laureatilor * Recitaluri: - Alexandra Sidor - Vasile.

Grupul Folk Floare de colt - Posts Faceboo

În acest an, municipiul Mediaș va fi gazda celei de-a 35 ediție a festivalului-concurs de muzică folk Mediaș-Cetate Seculară, în perioada 8 - 9 decembrie 2018. Evenimentul este organizat de către Primăria Mediaș în parteneriat cu Asociația Culturală Mediaș-Cetate Seculară, și are loc la Sala Traube. Participanții vor avea parte de premii în valoare de [ Timp de 2 zile - 21 si 22 noiembrie- a avut loc la Bistrita Festivalul Bistrita Folk. si ca un iubitor de muzica buna ce sunt, nu se putea sa pierd asa eveniment. Au fost 2 seri de muzică buna, si un public minunat. Adrian Ivanitchi, Grupul Ecoul si Paul Gogancea.. Iubitorii muzicii folk sunt invitaţi mâine, de la ora 20.00, la un recital de excepţie alături de Magda Puskas, evenimentul urmând să se desfăşoare în sat În anul 1981 s-a născut un nou grup folk- Ecoul, format din Magda Puskas și fosta sa colegă, Sorina Feier-Bloj. În luna noiembrie a anului 1981 grupul a participat la Festivalul Baladele Dunării, în formula Ecoul. În juriu s-au aflat membri ai Cenaclului Flacăra, iar președintele juriului a fost chiar Adrian Păunescu In aceasta seara, la malul Marii Ne-gre, incepe Folk you!, a doua edi-tie a festivalului de muzica si poezie initiat de Jurnalul National, in cola-borare cu Radio3net. Primul week-end - 3, 4, 5 august - se desfasoara la Mamaia pe plaja din fata Hotelu-lui Palm Beach. Va participa si Radu Gheorghe, venit pentru prima data la Folk you!

Magda Puskas - Wikipedi

Colibița Folk Fest 2018 vine cu o surpriză. În perioada 10 - 11 august 2018, La Fisherman's are loc Colibița Folk Fest 2018. În ambele seri evenimentul va debuta cu deja obișnuitul open stage. Doar că de data aceasta, nu va mai fi obișnuit, ci jurizat. Atât vineri, cât și sâmbătă, se va da câte un premiu I, premiu II și. Invitații din cele două seri ale festivalului sunt Ducu Bertzi&friends, grupul Ecoul, Adrian Ivanițchi, Vali Șerban și Gheorghe Ani în prima seară, Ștefan Hrușcă, Iurie Sadovnic Orheianul (Republica Moldova), Cosmin Vaman&Alexandra Andrei și Adi Beznă în seara a doua. Invitatul special va fi poetul Adrian Popescu

Muzică folk - Wikipedi

Serile de folk încep la ora 18.00. Festivalul Bistrița Folk propune în acest an publicului recitaluri deosebite: Ducu Bertzi & Friends, grupul Ecoul, Adrian Ivanițchi, Vali Șerban și Gheorghe Ani în prima seară, Ștefan Hrușcă, Iurie Sadovnic Orheianul (Republica Moldova), Cosmin Vaman & Alexandra Andrei și Adi Beznă în seara a doua Au început înscrierile la Festivalul Naţional de Muzică Folk Mediaş - Cetate Seculară Vali Şerban, grupul Ecoul, George Ani, George Munteanu, Elena Cârstea, Mădălina Manole, Anca Ţurcaşiu, Daniel Iordăchioaie, Ioan Gyuri Pascu, Victor Socaciu, Vasile Mardare şi Emeric Imre. Workshop-uri gratuite Pe 10 august se va da startul ediției cu numărul VII a Festivalului de Muzică Folk Colibița Folk Fest. Potrivit organizatorilor, Asociația Aripi Folktime, programul va cuprinde recitaluri de excepție. Astfel: Vineri 10 august - Antonia & Tudor Ivașcu, Vali Șerban & Florin Săsărman, Puiu Ivanițchi, Grupul ECOUL (Sorina Bloj, Magda Pușkaș & David Gabriel Dody), Cristi Buică. Iubitorii de muzică folk sunt aşteptaţi sâmbătă 1 august, în centrul oraşului. Pe scena special amenajată, cu ocazia manifestărilor incluse în programul dedicat municipalităţii - Zilele Zalăului, se va desfăşura cea de a IV-a ediţie a festivalului Folk Fest, 21,30 - 2330, cu participarea lui Ducu Bertzi, Magda Puşkaş şi prietenii La manifestare participă nume mari ale folk-ului românesc, printre care Ducu Bertzi, care este şi coordonatorul artistic al evenimentului, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, formația Fără Zahăr, Grupul Ecoul cu Magda Puşkaş şi Sorina Bloj, Marius Baţu, Vali Şerban sau Trupa CalenDar

21 de soliști și grupuri de muzică folk s-au înscris la ediția din acest an. Organizatorii au acceptat 11 concurenți, deși și-au propus inițial să aibă doar zece în competiție. Ducu Bertzi, Vali Şerban, grupul Ecoul, George Ani, George Munteanu, Elena Cârstea, Mădălina Manole, Anca Ţurcaşiu, Daniel Iordăchioaie, Ioan. Reghineanca Magda Pușkaș și-a început activitatea muzicală în timpul liceului, făcând parte din grupul Arthemis - grupul de folk al liceului, cu care a obținut Premiul Național la. Doar 6 săptămâni până la Festivalul concurs național de muzică folk Mediaș - Cetate seculară, ediția a XXXII-a. Antonela Barbu. 07.11.2015. Add comment. 2 min read. TIC ! TAC ! TIC ! TAC ! Se aude ceasul din cameră. A mai trecut o săptămână în care am citit despre tineri arşi, părinţi distruşi, proteste politice şi. [G C F Am Fm] Chords for Ecoul - Tatiana Stepa - taina (Cenaclul Flacara 2017) with song key, BPM, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin

Marți, 17 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi va avea loc un spectacol de muzică folk, cu interpreta Magda Pușkaș. Aceasta va fi acompaniată de chitaristul Rareș Suciu, informează Direcția de Cultură. Concertul va cuprinde cele mai cunoscute melodii de folk interpretate de cunoscuta artistă, precum și cântece specifice aceste Grupul Ecoul-Taina(20 de ani) La Multi Ani Stefana! -napoca colinde concert concurs craciun culori cultura Curaj distractie dorinta ego Facultate familie felicitare fericire festival film Folk fotoblog fotografie fotografii fotoreportaj funny galerie foto iarna iso iubire jurnalism Lcd Libertate live megapixeli metallica meteo minciuna. In anul 1981 a format grupul Ecoul si a cunoscut succesul la Cenaclul Flacara. Formatia s-a destramat si Magda Puskas a format alaturi de Tatiana Stepa grupul Partaj, continuandu-si succesul pe scena Cenaclului. Dupa 1989, artista a continuat sa cante in Cenaclul Totusi Iubirea si sa promoveze muzica folk

Mediașul va fi capitala folk-ului din România. noiembrie 20, 2017. noiembrie 20, 2017. Etichetat festival, medias, medias cetate seculara. Consiliul Local și Primăria Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, în parteneriat cu Asociația Culturală Mediaș-Cetate Seculară organizează în. Generatia Folk - Solisti Maryellen Badea si Stefan Melcea Video - Vali Amon si Bogdan Popescu. x. AVENTURĂ MARE ÎN MUNȚII RETEZAT 19:17. Georgiana Manea - Haide mamă, haide tată - Generatia Folk 3:32. Premiul II la secţiunea interpretare - Festivalul concurs Adrian Păunescu ediţia a V-a, 29 martie 2018 - Liceul Tudor Vladimirescu.

Bistrita Folk: Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Doru

Ada Milea și Grupul Ecoul, cântă pentru sănătatea

Un blog in care veţi găsi producţii literare, audio si video originale, poezie si muzică bună. Intr-un cuvant, de fapt in mai multe cuvinte, veţi afla cum se vede Lumea prin ochii lui Gaiţă. PS: blog nerecomandat idioţilor. Si celor lipsiţi de simţul umorului. Si celor care nu ştiu ce pierd 13 25 Grupul folcloric Ecoul Hangului - cântec, poezie, satiră. 13 45 Ansamblul Răzeşii din Tupilaţi, coord. Leonte Ronică. 14 20 Concurs de muzică folk - tinere talente. 15 10 Ansamblul Plaiuri tulgheşene, coord. Lăcrămioara Pop. 15 30 Concurs de muzică populară - tinere talente Alte aplicații. - februarie 27, 2017. DE DRAGOBETE - FOLK ŞI POEZIE''. Scoala Nr.1, Piatra Soimului, 24 februarie 2017. A fost o întâlnire de suflet cu muzica şi poezia , desfăşurată sub semnul iubirii şi al sincerităţii, în sala de festivităţi neîncăpătoare , unde s-au adunat iubitori de frumos de toate vârstele, de la. Deane's Pub Brașov și Grupul de litere-sunete-și-culori Caii verzi de pe pereți Brașov vă invită în data de 22 martie 2012, la un concert flamingo-pop-folk al artiștilor Silvian Stâncel și Ovidiu Scridon. Concertul acoustic live va avea loc la ora 20 la Deane s Pub, Strada Republicii nr. 19. Prețul biletului este de 10 lei

Elevi din clasa a V-a şi clasa a IX alături de prof. Crina Gabor şi Dina Bobric au pregătit scenete cu tema Zilei Naţionale. Pe scenă a mai evoluat Grupul folk Doar noi coordonat de prof. Daniela Buzilă şi Corul Intermezzo al liceului, coordonat de prof. Bogdan Pulhac Zilele Comunei Subcetate (18-19 august) au fost sărbătorite anul acesta printr-o serie de activităţi culturale, sportive şi artistice, demne de consemnat. În cele două zile s-au desfăşurat diferite evenimente: Simpozionul ISTORIE, CULTURĂ, SPIRITUALITATE, ediţia a III-a, cu tema Subcetate: 1918-2018 - Arc peste timp, 4 expoziţii. COMPILATII - straine AMERICAN ANTHEM - The original Motion Picture Soundtrack(1986) - Various artists: INXS,Stevie Nicks, Graham Nash, Andy Taylor, John Parr, Chris T - Atlantic Recording (original) - f.b.+/f.b.+ //20 RON CERNA GALAXIE - 2LP (1975) - Various artists: Stevie Wonder, Jackson 5, Diana Ross, Temptations, Edwin Starr, Gladys Knight And The Pips, Smokey Robinson.

- Foaie pentru minte, inimă şi literatură a elevilor de la Grupul Şcolar MIRON CRISTEA din Subcetate, judeţul Harghita, România ISSN 2343 - 872X; ISSN-L 2343 - 872 V ineri, 25 mai. 17:30- Deschiderea Festivalului BITEI-2012 (Teatrul Naţional de Operă şi Balet)18:30- ECOUL SUFLETULUI.Grupul Tradiţional de Percuţie Tae-Geuk, Coreea de Sud. Spectacol de muzică şi dans tradiţional coreean 1h 20 (Teatrul Naţional de Operă şi Balet)Sâmbătă, 26 mai. 11:00- Conferinţă de presă cu Grupul Tradiţional de Percuţie Tae-Geuk, Coreea de Sud Vineri, 25 mai 17:30- Deschiderea Festivalului BITEI-2012 (Teatrul Naţional de Operă şi Balet) 18:30- ECOUL SUFLETULUI. Grupul Tradiţional de Percuţie Tae-Geuk, Coreea de Sud. Spectacol de muzică şi dans tradiţional coreean 1h 20 (Teatrul Naţional de Operă şi Balet) Sâmbătă, 26 mai 11:00- Conferinţă de presă cu Grupul Tradiţional de Percuţie Tae-Geuk, Coreea d Unul dintre cele mai longevive festivaluri de gen din țară la ora actuală, BISTRIȚA FOLK împlinește în acest sfârșit de săptămână 18 ani. Programul începe vineri, 15 noiembrie, la orele 12.00, la Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene George Coșbuc Bistrița-Năsăud, în cadrul manifestării Poezia muzicii, muzica poeziei

De dincolo de moarte, Tatiana Stepa - aici impreuna cu Magda Puşkaş in grupul Partaj - ne infioreaza cu aceasta capodopera a genului folk - una dintre cele mai bune piese din toate timpurile, in opinia mea ! Ecoul - Sorina Feier Bloj, Alexandrina Copaciu Festivalul Om Bun 2005. Posted 21 noiembrie 2010 by Liviutz in Muzica. Blue Grass, muzica zonei Apalașe. 2017-02-14 07:06:00. 2017-02-14 07:06:00. Între multele subgenuri de country music există unul care are o distinctă individualitate: muzica blue grass, așa cum a numit-o marele mandolinist, compozitor, interpret și șef de orchestră Bill Monroe. Mi-l amintesc pe scenă: redingotă lungă, vestă.

Biblioteca Digitală a Publicațiilor Culturale conține o colecție de periodice și cărți românești din domeniul științelor umaniste și sociale, editate de instituții publice de cultură. Platforma permite căutări avansate și oferă posibilitatea de a descărca conținutul publicațiilor în format pdf. ProEuropeana este un proiect al Institutului Național al Patrimoniului Autorul fondează trupa folk-rock Grupul fără nume şi efectuiază turnee în Moldova şi România. În repertoriul formaţiei majoritatea pieselor sunt scrise pe versurile sale, unele melodii îi aparţin în totalitate, evoluează şi în calitate de solist vocal al grupului Tăcerea din liniști ( pagină de jurnal- Tabăra de creație literar-artistică și tradiții ruso-lipovenești, Dunăvățul de Jos, Tulcea) Vineri 16 iulie 2021 Nu a fost nevoie ca Smaranda să îl cheme pe Nică să își arate părul bălai să iasă soare, ziua se arăta încă de dimineață caniculară. Am lăsat privind din când în.. DOORS CLUB: Dixieland sau dixie reprezinta stilul de jazz nascut in jurul anului 1900, in zona sudica a S.U.A., o prelucrare de catre muzicienii albi a jazzului negru din New Orleans, o formula ritmata, bazata pe alamuri Şi-a început activitatea în lumea muzicii încă din anii de liceu, făcând parte din grupul de folk Artemis al şcolii din acelaşi oraş. Odată cu terminarea liceului, această trupă s-a destrămat, dar din ea s-a născut, în anul 1981, un nou grup format din Magda Puskas şi fosta sa colegă, Sorina Bloj

Concert Magda Puşcaş in Plan B Club Cafe

Născută în București la 9 iulie 1943, Margareta Pâslaru este o personalitate complexă a culturii românești. A copilărit într-un mediu artistic, a pozat cap de expresie, atât pentru bunicul ei sculptorul Ion Dimitriu Bârlad cât și pentru colegul lui, sculptorul Ion Medrea. A studiat harpă, baletul cu Floria Capsali, pianul cu Lia Romașcu, pictură cu prof. Tofan la Institutul de. Posts about canada written by rocateachcanada. La sfarsit de an se fac bilanturi si la inceput de an facem planuri cu ce o sa facem in noul an. Noi, grupul de mame, care oficial pe hartie ne numim - Consiliul de Conducere al acestei organizatii- nu ne facem planuri pentru anul care va veni si nici bilanturi la ce am realizat in anul care a trecut pentru ca intotdeauna, cu certitudine. Un cîntec care merită analizat este cel din filmul indian Lanțul Amintirilor: --MALE--Yaadon ki baaraat nikli hai aaj Dil ke dwaare, dil ke dwaare Sapnon ki shehnaai beete dinon ko pukaare Dil ke dwaare O, chhedo taraane milan ke Pyaare pyaare sang hamaare Yaadon ki baaraat nikli hai aaj Dil ke dwaare, dil ke dwaare Badle na apna yeh aalam kabhi Jeevan mein bichhdenge na hum kabhi O, badle.

Grupul Folk, Mihai Colceriu si Dan Predescu au incintat publicul cu slagare celebre, Sorin Olaru, scriitor din Michigan, poetul George Filip din Montral, poeul si eseistul Nicolaie Dabija au citit din cartile lansate la acest eveniment. Dupa terminarea acestui spectacol de exceptie, in sala Mare a Centrului Cultural Nae Ionescu a avut loc. Festivalul Smart Folk You Florian Pittiş, în acest weekend la Vama Veche. Festivalul Smart Folk You Florian Pittiş are loc în acest weekend, în zilele de 11, 12, 13 august, respectiv vineri, sâmbătă şi duminică, la Vama Veche, începând cu ora 19.00. Evenimentul, unde participa artişti şi trupe cu renume, va avea loc în acelaşi.

Festivalul Naţional de Folk „Vama de la Munte”, în județulConcert cu Magda Puskas, solista de folk „prea învechităMagda Puskas si invitatii sai | AltIasiZILELE CLUJULUI: Magda Puskas a reinviat Cenaclul Flacara

Biografie. Născută în București la 9 iulie 1943, Margareta Pâslaru este o personalitate complexă a culturii românești. A copilărit într-un mediu artistic, a pozat cap de expresie, atât pentru bunicul ei sculptorul Ion Dimitriu Bârlad cât și pentru colegul lui, sculptorul Ion Medrea. A studiat harpă, baletul cu Floria Capsali. DISCOGRAFIE - IN MEMORIAM - ADRIAN PAUNESCU - CENACLUL FLACARA - REMEMBER 1. Dan Andrei Aldea - Brad batran. 2. Dorul Stanculescu - Fara petale. 3. Mircea Vintila - Pamantul deocamdata. 4. Marcela Saftiuc - Fii lacrimilor tale Academia.edu is a platform for academics to share research papers Un mit al muzicii uşoare româneşti - George Grigoriu. O legendă vie a României, o artistă cu totul specială, Margareta Pâslaru împlineşte astăzi 72 de ani! Născută în Bucureşti la 9 iulie 1943, Margareta Pâslaru este o personalitate complexă a culturii româneşti. A copilărit într-un mediu artistic, a pozat cap de expresie, atât pentru bunicu